Covid-19

Beumer de Jong valt buiten de aangekondigde lockdown en blijft open! Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervalide! Onze showroom & werkplaats zijn van twee verschillende ingangen voorzien. Mocht het kabinet anders beslissen, dan sluit alleen de showroom en blijft de werkplaats/garage open.

Website bestellingen, telefonische bestellingen en bestellingen per email worden gewoon afgehandeld door onze verkoopmedewerkers. In Duitsland zijn de dealers, showrooms, garages en werkplaatsen open. Nederland zal een vergelijkbare lockdown instellen als in Duitsland. Servicebeurten, schadeherstel of reparaties kunnen dan ook gewoon uitgevoerd worden.

Showroom, werkplaats en magazijn
Dinsdag t/m zaterdag

Onze COVID-19 maatregelen zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar (ook van ons personeel)

  • Gelieve niet met meer dan 30 mensen onze winkel te betreden

  • Draag een mondkapje (u ontvangt er eentje gratis in de winkel)

Covid-19X

                       
Beumer de Jong valt buiten de aangekondigde lockdown en blijft open! Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervalide! Onze showroom & werkplaats zijn van twee verschillende ingangen voorzien. Mocht het kabinet anders beslissen, dan sluit alleen de showroom en blijft de werkplaats/garage open.