Knaap Elektrische Fiets Zilver 25 km

2,399.00

Phatfour Elektrische Fiets Zilver
Knaap Elektrische Fiets Zilver 25 km

2,399.00

Knaap Elektrische Fiets Zilver 25 km

KNAAP BIKES AMS is een unieke en stoere elektrische fiets die alle voordelen heeft weten te combineren tot een waanzinnig model. De KNAAP BIKES AMS heeft een unieke en stoere uitstraling.

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer en dat is natuurlijk niet geheel zonder reden. Elektrische fietsen bieden comfort en leveren uitstekende rijprestaties. Zo ook de Knaap elektrische fiets!

Stoer en functioneel
Als je op zoek bent naar een stoere en functionele elektrische fiets is de Knaap bike misschien wel iets voor jou. Wist je dat deze elektrische fiets voorzien is van een handige display en een uitneembare batterij? Ook kun je zeer gemakkelijk iemand meenemen achterop door de handige voetensteuntjes. Kortom: een multifunctionele elektrische fiets waar je gegarandeerd veel plezier van gaat hebben!

Knaap elektrische fiets kopen bij Beumer de Jong
Heb je een vraag of wil je graag langskomen om de Knaap elektrische fiets te bekijken? Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

Kleur

Kleurstelling

Merk

KM

Motor

Proefrit maken?

Twijfel je nog? Kom dan langs in onze showroom en maak een proefrit. Wij helpen je graag.

  • Dealer van A merken 
  • Persoonlijk advies
  • 2 jaar garantie