Scooters Amsterdam

Beumer de Jong de scooterspecialist in Amsterdam
Beumer de Jong heeft sinds 1933 een scooterwinkel gevestigd in Amsterdam. Sinds de jaren 90 zijn de scooters weer volop in het straatbeeld te vinden. Door de toenemende verkeersdrukte van auto's is het een gemakkelijk vervoersmiddel waarmee men snel op de plaats van bestemming komt. Geen files en gratis parkeren is een steeds groter wegend voordeel op de auto. Beumer de Jong verkoopt verschillende soorten scooters, in te delen in de volgende categorieën:

  • Snorfiets (snorscooter) Blauw kenteken met witte letters.
  • Bromfiets (bromscooter) Geel kenteken met zwarte letters.
  • Motorfiets (motorscooter) Geel kenteken met zwarte letters.
  • Driewielmotorscooter (MP3's) Geel kenteken met zwarte letters
  • Scootmobiel

Scooters
In onze showroom bieden wij verschillende merken scooters aan. De klassieke Vespa is er een van maar ook het merk SYM en vele andere merken. Al onze scooters rijden zeer zuinig, zijn betrouwbaar en worden door ons dealerschap nieuw afgegeven met 1 á 2 jaar fabrieksgarantie. Kom eens langs in onze showroom in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Door onze lange en goede relatie met alle scooterdealers kunt u rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u anders zijn als een ander, wij kunnen uw scooter personaliseren geheel naar uw wensen, in kleur, uitvoering en bekleding.

Service en Onderhoud
Beumer de Jong staat bekent om zijn goede service. Heeft uw scooter een onderhoudsbeurt nodig, heeft u schade of is er wat kapot. Bij Beumer de Jong kunt u snel terecht. In onze werkplaats zijn de monteurs zeer ervaren en wordt er efficiënt gewerkt. Zo kunt er van op aan dat uw scooter snel weer in orde is. Het regelmatig onderhouden van uw scooter geeft de scooter een langer leven en u meer rijplezier. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter. Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken of even bellen 020-6157188