Snorscooter Amsterdam

Dan bent u bij Beumer de Jong aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de Haarlemmermeerstraat 47-53. Dichtbij het Surinameplein. Al sinds 1933 handelt Beumer de Jong in snorscooters en bromscooters. Wij kunnen gerust zeggen dat wij de specialist zijn op het gebied van snorscooters. Naast de fiets is het een favoriet vervoersmiddel waarmee men snel op de plaats van bestemming komt. Beumer de Jong verkoopt verschillende soorten en merken snorscooters, in te delen in de volgende categorieën:

  • Snorfiets (snorscooter) Blauw kenteken met witte letters.
  • Bromfiets (bromscooter) Geel kenteken met zwarte letters.
  • Motorfiets (motorscooter) Geel kenteken met zwarte letters.
  • Driewielmotorscooter (MP3's) Geel kenteken met zwarte letters
  • Scootmobiel

Snorscooters
Beumer de Jong Scooters beschikt over een ruime showroom en is officieel en dealer van minstens 20 snorscootermerken. Zo bent u verzekerd van 1 á 2 jaar fabrieksgarantie van de importeur. Veel verkocht merken als Vespa, Sym, Kymco, Piaggio, Gilera, AGM, Yamaha, Honda en Aprilia maar ook Derbi en Peugeot zijn bij ons te verkrijgen. De AGM snorscooter kunt u al rijden vanaf  € 999,-. Dit alles is maar een greep uit ons assortiment. Kom eens langs in onze showroom in Amsterdam zodat u met eigen ogen onze scootermodellen kunt aanschouwen.

Service en Onderhoud
Beumer de Jong beschikt over een inpandige werkplaats aan de zaak. Is uw scooter kapot of heeft uw scooter een onderhoudsbeurt nodig. Met een grote sortering onderdelen op voorraad kan dat voor klanten van Beumer de Jong snel geregeld worden. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter. U zit snel weer op uw scooter. Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken of even bellen 020-6157188

 

MilieuzoneX

Welke voertuigen mogen de milieuzone niet meer in? Vanaf 1 januari 2018 geldt in Amsterdam een milieuzone voor brom- en snorfietsen. Hebt u een brom- of snorfiets met een Datum Eerste Toelating (DET) van 2010 of ouder, dan mag deze vanaf 1 januari 2018 niet meer in de bebouwde kom rijden. Lees verder voor meer informatie over boetes, ontheffingen en de aparte voorwaarden voor gehandicapten.

Lees verder