Verzekeringen

Bij Beumer de Jong  bent u aan het juiste adres voor uw scooter of motorverzekering. Wij werken samen met ENRA, sinds jaar en dag is ENRA verzekeringen bv de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen. Bij aanschaf van uw bromfiets, snorfiets of motor kunnen wij direct uw verzekering voor u regelen. Ongeacht of het een nieuw of gebruikt voertuig betreft. 

U bent uiteraard ook van harte welkom wanneer u uw scooter of motor niet bij ons heeft gekocht. Zoek op eenvoudige wijze op hoeveel de premie bedraagt voor uw voertuig via de premieberekening.

Al ergens anders verzekerd?

Wij kunnen uw verzekering voor u telefonisch overschrijven, wijzigen of stopzetten. Tevens schadeafhandeling én taxatie verzorgen wij voor alle maatschappijen voor u.

MilieuzoneX

Welke voertuigen mogen de milieuzone niet meer in? Vanaf 1 januari 2018 geldt in Amsterdam een milieuzone voor brom- en snorfietsen. Hebt u een brom- of snorfiets met een Datum Eerste Toelating (DET) van 2010 of ouder, dan mag deze vanaf 1 januari 2018 niet meer in de bebouwde kom rijden. Lees verder voor meer informatie over boetes, ontheffingen en de aparte voorwaarden voor gehandicapten.

Lees verder