Piaggio Scooters

Bent u op zoek naar een Piaggio scooter? Dan bent u bij Beumer de Jong aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van het merk Piaggio en kunnen u elk model Piaggio leveren. Enkele voorbeelden: De Piaggio Snorfiets Zip 50 4 takt 25km, de Piaggio zip 50 2 takt scooter 45 km,  de motorscooter Piaggio MP3 in verschillende uitvoeringen zoals de Business, Sport en de Yourban maar ook zijn broer de Gilera Fuoco. Tevens kunt u denken aan de Piaggio Fly of de Piaggio Liberty die allen tot onze collectie horen. Beumer de jong werkt uitsluiten met vakkundig opgeleid personeel die u graag te woord staan en adviseren in uw keuzes. Kijk verder op onze site voor alle modellen. Op alle Piaggio-scooters heeft u tenminste 2 jaar fabrieksgarantie en indien u dit wilt kunt u bij Beumer de Jong via Piaggio garantie bijkopen voor u Piaggio scooter. Beumer de Jong heeft scherp concurrerende prijzen.

Onderhoud en Service
Voor onderhoud, schadeherstel en service bent  u bij Beumer de Jong ook aan het goede adres. Door onze grote voorraad onderdelen van Piaggio kunnen we u vrijwel altijd meteen helpen. Een jaarlijkse servicebeurt aan uw Piaggio-scooter zorgt ervoor dat u langer rijplezier heeft. Beumer de Jong werkt met gekwalificeerde monteurs. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter.

Waar
Beumer de Jong Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer zoals de tram of bus of met de auto. Wij zijn gevestigd in de Haarlemmermeerstraat 47-53. Tussen het Surinameplein en het Hoofddorpplein in Amsterdam. Beide pleinen bekend als zijnde Amsterdam West, voorheen Oud Zuid.

Heeft u nog vragen over Piaggio scooters? Kom langs, neem contact met ons op: Tel 020-6157188 of vul onderstaand formulier in.