Ben jij op zoek naar een brommer of motor met een stoer uiterlijk? Dan zit je bij het bekende merk Hanway goed. Hanway is één van de eerste en grootste fabrikanten geweest die zowel bromfietsen als motoren heeft uitgebracht met een retro uitstraling. Laat dit nu net erg populair zijn onder de liefhebbers. Beumer de Jong is een van de Hanway dealers in Nederland en bij ons kun je dan ook terecht voor een kwalitatieve Hanway motor of brommer.


Hanway dealer Nederland: uitgebreide collectie

De collectie Hanway brommers en Hanway motoren is erg uitgebreid, waardoor er voor iedereen wel wat moois bijzit. Veel van de voertuigen hebben een ouderwetse uitstraling, maar zijn wel voorzien van de nieuwste technieken, zoals een startmotor, schijfremmen en een LED achterlicht. Je kan bij Hanway terecht voor lichte snorscooters en voor zwaardere motofietsen.

Waarom kiezen voor een Hanway motor of brommer?

Rijd jij een motor of brommer van dit merk? Dan zal je verschillende voordelen ervaren. Zo zijn de voertuigen van Hanway voorzien van een modern motorblok, wat ervoor zorgt dat het zuinig rijdt. Ook kan je dankzij de voetversnellingen gemakkelijk brandstof besparen. Daarnaast rijdt de Hanway schakelbrommer erg fijn en heeft het een ideale wegligging. In combinatie met het retro uiterlijk zullen Hanway brommers en motoren bij velen in de smaak vallen.

Verschillende Hanway voertuigen

Enkele populaire voertuigen zijn de Hanway Scrambler, de Hanway Muscle 50 en de Hanway Raw 50. Het stoere uiterlijk en de moderne technieken van de Hanway Scrambler maken deze motor uniek. Ben jij een avontuurlijke rijder? Koop dan een Scrambler. De Hanway Muscle 50 is stevig gebouwd en is goed geschikt voor hoge snelheden. De brommer beschikt over 17 inch wielen, die voorzien zijn van een remschijf. Ga je liever voor een bromfiets waar je heerlijk mee kan cruisen, maar waar je ook langere stukken mee kan rijden? Dan is de Hanway Raw 50 perfect. De brommer beschikt over een grote tank en een 4-takt motor.

Motor of scooter van Hanway kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een Hanway brommer of motor op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? Brommers en motoren van Hanway kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een compacte Hanway brommer tot een grote Hanway motor, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!