Piaggio scooters staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en design. Het is dan ook niet voor niets dat mensen vaak voor een Piaggio brommer kiezen. Naast dat ze beschikken over een mooi design rijden ze ook nog eens erg goed. Bij Beumer de Jong, Piaggio dealer in Amsterdam, kun je terecht voor de mooiste Piaggio scooters!

Piaggio Beverly

Piaggio heeft verschillende modellen uitgebracht. Om te beginnen met de Piaggio Beverly. Deze Piaggio motorscooter is er in een 125, 300 en 350 uitvoering. Wist je dat de Piaggio Beverly scooter zeer populair is? Deze Piaggio motorscooter is namelijk een van de meest verkochte motorscooters in Italië. Waarom? Door de combinatie van een laag brandstofverbruik en de duurzame technieken. Dit is dan ook echt een scooter die je nooit in de steek zal laten.

Piaggio Liberty

Voor een volwassen en unieke scooter ben je bij de Piaggio Liberty aan het juiste adres. Dit is een echte kilometervreter en daarom zeer geschikt voor lange afstanden. De Piaggio Liberty zorgt door het fijne zitcomfort voor een vrij gevoel. Je kunt deze Piaggio brommer kopen in een 50cc en 125cc uitvoering. Ben je op zoek naar een scooter die net even anders is dan de meeste scooters? Misschien is de Piaggio Liberty dan wel iets voor jou.

Piaggio Medley

En dan is daar ook nog de Piaggio Medley scooter. Dit is een luxe motorscooter en valt in de categorie A1. Wat houdt dat in? Dat betekent dat je als beginnend bestuurder ook op de Piaggio Medley mag rijden. Deze Piaggio motorscooter is eigenlijk een kruising tussen de Liberty en Beverly. Je krijgt met de Piaggio Medley dus het beste van beide werelden. Beumer de Jong, Piaggio dealer, helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Piaggio MP3

Wil je iets compleet anders? De Piaggio MP3 is een motorscooter die je met een rijbewijs-B van berijden. De Piaggio MP3 is bijzonder door de unieke vormgeving. Deze motorscooter heeft namelijk twee wielen aan de voorzijde en één achterwiel. Dit is natuurlijk niet voor niets bedacht. Door deze samenstelling van de wielen is de Piaggio MP3 ontzettend veilig. Met de Piaggio MP3 kun je ook op de snelweg rijden en dus deelnemen aan het autoverkeer. Ideaal!

Piaggio scooters kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een Piaggio brommer op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? Een Piaggio motorscooter kopen doe je bij Piaggio dealer Beumer de Jong. Van een Piaggio MP3 tot een Piaggio Beverly, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!