Benelli

Benelli motoren bestaan al sinds 1911 en staat sinds die tijd bekend om de baanbrekende modellen, innovatie en door ontwikkelende technologieën. Sportiviteit en elegantie staan centraal bij dit merk en dit zie je dan ook terug bij alle Benelli modellen. Of je nu een Benelli scooter of een motor koopt, er zal vast en zeker een model bijzitten die bij jou past.


Benelli: een ultieme rijervaring

Koop je een Benelli scooter of motor dan zal je merken dat deze aan de ultieme rijervaring voldoet, aangezien er tijdens het ontwerpproces gedacht wordt aan de eisen en wensen van de motorrijder. Hierbij wordt het duurzame aspect niet uit het oog verloren. De Benelli modellen hebben een prachtig design en een sportieve uitstraling.

Diverse Benelli modellen

Benelli produceert verschillende modellen motoren en scooters, welke allemaal voldoen aan verschillende eigenschappen. Een paar van de bekendste Benelli modellen zijn de Benelli Leoncino, de Benelli Tornado, de Benelli TRK en de Benelli 502C. De eigentijdse Benelli Leoncino heeft een authentiek model en bestaat uit zowel traditionele onderdelen als moderne technologieën. De Benelli Tornado heeft een sportieve look, terwijl de Benelli 502C een stijlvol en eigentijds design heeft, waarmee je jezelf kan onderscheiden van de rest. De Benelli TRK heeft een avontuurlijk uiterlijk en je kan hiermee ook offroad rijden.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Benelli motoren kopen kan namelijk best lastig zijn aangezien je uit zoveel verschillende modellen kunt kiezen. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over de Benelli scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de scooters zien die hier volledig op aansluiten.

Benelli scooter kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een Benelli scooter op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? Benelli motoren of scooters kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een Benelli Leoncino tot een Benelli Tornado, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!