Optimaal comfort en een prachtig design

Ben je op zoek naar een kwalitatieve Super73 e-bike die iets weg heeft van zowel een sport-cruiser als een elektrische fiets? Bij Beumer de Jong kun je terecht voor een Super73 fiets in verschillende modellen welke onderling variëren in snelheid en actieradius. Daarnaast heeft een Super73 in Amsterdam ook nog eens diverse speciale opties waar je uit kunt kiezen. Een Super73 kopen doe je bij Beumer de Jong!


Optimaal comfort en een prachtig design

Met een Super73 e-bike ervaar je het beste van beide werelden. Als fietsliefhebber wil je natuurlijk kunnen profiteren van comfort, maar ook de uitstraling van de fiets moet voldoen aan jouw verwachtingen. Een Super73 bike vind je bij Beumer de Jong in drie verschillende varianten: Super73 R-Series, Super73 S-Series en Super73 Z-Series. Het is dan ook niet voor niets dat de Super 73 e-bikes in verschillende varianten beschikbaar zijn. Elke Super73 bike heeft namelijk specifieke eigenschappen waardoor je goed kunt kijken welke het beste bij jou past.

Super73 R-Series

De Super73 R-Series is volledig nieuw ontworpen en beschikt over het krachtigste en technologisch meest geavanceerde aandrijfsysteem van Super73. Met rijmodussen in diverse klassen, een frame van aluminiumlegering en een verstelbare vering behoort deze Super73 bike zeker tot het hogere klassement.

Super73 S-Series

Als je op zoek bent naar een multifunctionele Super73 e-bike ben je bij de S-series aan het juiste adres. De Super73 S-series is uitgerust met een heldere LED-koplamp, achterremlicht en diverse accessoires. Maar dat is niet het enige. Deze Super73 fiets kan zonder vergunning, verzekering of registratie op de meeste fietspaden en openbare wegen worden bereden!

Super73 Z-series

Daarnaast kun je ook nog gaan voor een Super73 bike uit de Z-series. Dit is het instapmodel van de Super 73 line-up. De Super73 ZG is uitgerust met een standaard lader, digitale display en diverse accessoires. Maar dat is niet het enige. Met de krachtige motor van deze Super73 bike zit je binnen de kortste keren op 25 kilometer per uur.