VESPA SCOOTERS

Beumer de Jong Vespa Scooters
Beumer de Jong is al sinds 1933 een scooterspeciaalzaak. Wij zijn gevestigd aan de Haarlemmermeerstraat 47-53 in Amsterdam. Steeds meer mensen zien de voordelen van een scooter. Zeker in steden is de Vespa scooter een ideaal vervoersmiddel. Je kunt overal tussendoor, parkeren is geen probleem en nog gratis ook.

Contact opnemen

Beumer de Jong Vespa Scooters

Beumer de Jong is al sinds 1933 een scooterspeciaalzaak. Wij zijn gevestigd aan de Haarlemmermeerstraat 47-53 in Amsterdam. Steeds meer mensen zien de voordelen van een scooter. Zeker in steden is de Vespa scooter een ideaal vervoersmiddel. Je kunt overal tussendoor, parkeren is geen probleem en nog gratis ook.

Vespa Scooters

Beumer de Jong is de officiële dealer van het merk Vespa, hierdoor heeft u recht op  2 jaar fabrieksgarantie. Vespa is waarschijnlijk het meest bekende scootermerk. Vespa is een Italiaans merk en betekent wesp. Door zijn klassieke uitstraling en vormgeving is de Vespa scooter zeer populair. Beumer de Jong kan u helpen bij de keuze van uw Vespa scooter, deze volledig naar uw smaak, in uw kleur, in uw uitvoering, met uw verlichting en uw eigen ideen maken. Kom gerust langs in onze showroom en kom eens kijken naar de huidige Vespa Sprint’s en Vespa Primavera’s om de verschillende modellen te vergelijken en uw te laten adviseren onder het genot van een kopje koffie, of kijk nog even verder op onze site!

Service en Onderhoud

Beumer de Jong staat bekent om zijn goede service nadat u bij ons uw Vespa scooter heeft aangeschaft. Wij beschikken over inpandige werkplaats voorzien van een grote voorraad onderdelen. Dus als uw Vespa scooter een onderhoudsbeurt nodig heeft, schade hersteld moet worden of er iets kapot is. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter. Beumer de Jong zorgt dat uw Vespa scooter snel weer rijdt! Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken of even bellen 020-6157188.

Veelgestelde vragen

Wat kost een nieuwe Vespa scooter?
Bij Beumer de Jong koop je al voor €3899 een gloednieuwe Vespa die geheel voldoet aan al jouw wensen.
Waarom is Vespa zo duur?
Het is niet geheel zonder reden dat Vespa behoort tot de hogere prijsklasse op het gebied van scooters. Vespa maakt namelijk gebruik van de beste materialen. Daarnaast kunnen goedkopere merken natuurlijk niet tippen aan het design van de prachtige Vespa scooters.
Wat is de goedkoopste Vespa?
De goedkoopste Vespa koop je bij Beumer de Jong voor een prijs van €3899. Heb je iets minder budget, maar wil je wel graag een Vespa scooter kopen? Dan is een tweedehands Vespa scooter de perfecte keuze voor jou.
Wat is de beste Vespa?
Wil jij rondrijden op de allerbeste Vespa scooter? Dan kun je het beste gaan voor een Vespa Sprint of een Vespa Primavera.
Welke modellen Vespa scooters zijn er?
Bij Beumer de Jong kun je terecht voor de Vespa Primavera, Vespa Sprint, Vespa Elletrica en Vespa GTS. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Hoe zwaar is een Vespa?
Door het materiaal waarvan Vespa scooters zijn gemaakt, kunnen deze modellen nogal zwaar zijn. Je hebt dan ook wat kracht nodig om een Vespa scooter overeind te houden en op de standaard te kunnen zetten. Vespa’s wegen gemiddeld minimaal 100 kg.
ASSORTIMENT

Bekijk ons uitgebreide assortiment

GESPREID BETALEN

Betaal jouw scooter in termijnen

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op