De voordelen van een elektrische scooter

Als inwoner van de bruisende stad Amsterdam begrijpt Beumer de Jong als geen ander de uitdagingen van stedelijke mobiliteit. Gelukkig biedt de opkomst van elektrische scooters een duurzaam en efficiënt alternatief. In deze blog zullen we de voordelen van een elektrische scooter in Amsterdam uitleggen! Elektrische scooter Amsterdam: Duurzame mobiliteit in de stad Amsterdam staat….

Handige tips voor het onderhoud van je scooter: Zo blijft hij in topconditie

Bij Beumer de Jong begrijpen we dat het regelmatig onderhouden van je scooter essentieel is om ervoor te zorgen dat hij in topconditie blijft en betrouwbaar blijft rijden. Met de juiste onderhoudsroutine kun je onnodige reparaties voorkomen en de levensduur van je scooter verlengen. In deze blog delen we handige tips voor het onderhoud van….

Welk Vespa model sluit aan op mijn wensen?

Het Italiaanse merk Vespa staat bekend om zijn bromfietsen en scooters, waarbij hoge kwaliteit, comfort en luxe centraal staat. Er zijn veel populaire Vespa modellen, die zowel door jongeren als ouderen worden gereden. Dankzij het Vespa modellen overzicht, kan jij nu makkelijk bepalen welk soort Vespa scooter het beste bij jou past. Vespa Elettrica De….

Zo krijg je subsidie voor een elektrische scooter

Wanneer er meer elektrische scooters de weg opgaan, zal geluidsoverlast verminderd worden en daarnaast is er een lagere CO2-uitstoot, wat weer een positieve invloed heeft op het milieu. Dit zijn twee van de belangrijkste redenen om ook elektrisch te gaan rijden. Maar wist je dat je mogelijk subsidie voor een elektrische scooter kan krijgen? Of….