KYMCO SCOOTERS

Beumer de Jong is de scooterwinkel in Amsterdam, die Kymco scooters levert. Meest bekende modellen zijn de Kymco, de Kymco Agility, de Kymco, Super 8, Kymco People’s en de Kymco Grand Dink S net als de Dink. Als officiële dealer van Kymco, en tevens Pilotstore dealer van Amsterdam en omstreken, leveren we deze modellen allemaal tegen scherpe prijzen. Op alle Kymco scooters heeft u fabrieksgarantie van tenminste 2 jaar.

Contact opnemen

Onderhoud en Service

Beumer de Jong repareert en onderhoudt tevens uw Kymco-scooter. Door onze grote voorraad onderdelen, kunnen wij Kymco onderdelen meestal direct leveren en reparaties snel afhandelen. Wij leveren uitsluitend originele onderdelen. Onderhoud van uw Kymco-scooter verlengt de levensduur en daardoor uw rijplezier. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter. Beumer de Jong werkt uitsluitend met goed opgeleide monteurs.

 

Waar

Beumer de Jong is al sinds 1933 gevestigd in Amsterdam in de Haarlemmermeerstraat 47-53. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer zoals de tram en de bus, maar ook met de auto kunt u gemakkelijk voor de deur parkeren.

Heeft u nog vragen over een Kymco scooter of wilt u eens rijden op een Kymco scooter of motorscooter? Kom langs of neem contact met ons op.

ASSORTIMENT

Bekijk ons uitgebreide assortiment

GESPREID BETALEN

Betaal jouw scooter in termijnen

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op