Aprilia

De Aprilia motorfietsen beschikken over verschillende kenmerken en hebben doorgaans een sportief uiterlijk. Dit Italiaanse merk begon na de Tweede Wereldoorlog, vanwege de grote vraag, met het produceren van rijwielen. Aprilia is vernoemd naar een model van het automerk Lancia, die ook zijn oorsprong in Italië kent. Tegenwoordig brengen ze niet alleen Aprilia motorcycles op de markt, maar ook Aprilia brommers en Aprilia scooters behoren tot het assortiment. Daarnaast kan je verschillende accessoires voor Aprilia motorfietsen en scooters aanschaffen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Beumer de Jong vindt je gegarandeerd de perfecte Aprilia scooter.


Aprilia: sportief karakter en uitstekende comfort

Eén van de belangrijkste eigenschappen van Aprilia motoren en scooters is het comfort. Jouw zithouding op de motor bepaalt deels of je comfortabel kan rijden. De basishouding die je inneemt, kan afhangen van het type motor waarop je rijdt. Naast het comfort onderscheidt dit merk zich door het sportieve en dynamische karakter van de voertuigen. Koop je een Aprilia brommer of een van de Aprilia motorcycles? Dan zal je zien dat deze bestaan uit moderne en dynamische vormen, om zo comfort en ruimte te kunnen bieden.

Diverse Aprilia modellen

De Aprilia SXR, Aprilia SXR50 en Aprilia RS 660 zijn enkele bekende modellen. Woon jij in het stadscentrum van een grote stad? Dan is de Aprilia SXR of de Aprilia SXR50 ideaal voor jou. Deze Aprilia scooters bevatten een kleine cilinderinhoud en zijn daarnaast erg wendbaar. Eén van de meest compacte Aprilia motoren is de RS 660. Je kan met deze motor veel rijplezier beleven, door de hoge stabiliteit op het moment dat je hoge snelheden behaalt. Daarnaast bestaat het veelzijdige aanbod van de Aprilia modellen nog uit andere types, zoals de Tuareg 660 en de Tuono 125.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Aprilia motoren kopen kan namelijk best lastig zijn aangezien je uit zoveel verschillende modellen kunt kiezen. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over de Aprilia scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de scooters zien die hier volledig op aansluiten.

Aprilia scooter kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een Aprilia scooter op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? Aprilia motoren of scooters kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een Aprilia SXR 50 tot een Aprilia RS 660, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!