Elektrische scooter

Heb je altijd al willen rondrijden op een E-scooter waarbij kwaliteit, duurzaamheid en een prachtig design samenkomt? Het is mogelijk! Bij Beumer de Jong kun je terecht voor de mooiste elektrische scooters van uitstekende kwaliteit. Van populaire elektrische Vespa’s tot comfortabele Knaap snorfietsen, je vindt gegarandeerd dé perfecte E-scooter die geheel voldoet aan al jouw wensen.

2,249.00

Elektrische scooter: prachtig design en minder geluid

Het is niet geheel zonder reden dat scooterliefhebbers steeds vaker kiezen voor een elektrische brommer. Waarom? Een elektrische scooter brengt diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel aan een electric scooter is en blijft dat deze vrijwel geen geluid produceert. Hierdoor kun je in alle stilte de weg opgaan, zonder dat je last hebt van dat typische scootergeluid. Daarnaast innoveren elektrische scootermerken niet alleen op het gebied van techniek, ook aan het design is gedacht. De elektrische scooters brengen dus een prachtig design met zich mee.

Elektrische scooters van kwaliteitsmerken

Bij Beumer de Jong kun je terecht voor een elektrische scooter van diverse kwaliteitsmerken. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer en een elektrische brommer van de kwaliteitsmerken in onze showroom maken deze belofte waar. Je kunt kiezen uit prachtige elektrische scooters van Vespa, AGM en Super73. Gaat jouw voorkeur toch meer uit naar een elektrische snorfiets? Ook dat is mogelijk! Denk aan een elektrische snorfiets van merken als Knaap, FLS en Phatfour.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om de juiste keuze te maken als je nog nooit eerder een elektrische scooter hebt gekocht. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze elektrische scooters. Hoe groot mag de E-scooter maximaal zijn? En welke uitstraling moet de elektrische snorfiets hebben? Aan de hand van jouw wensen laten wij de elektrische scooters zien die hieraan voldoen.

Elektrische scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor kwalitatieve elektrische scooters? Een elektrische scooter kopen doe je bij Beumer de Jong! Heb je een vraag over een electric scooter of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!