BTC Scooters: Geniet van Kwaliteit en Vrijheid

Bij Beumer de Jong, jouw vertrouwde BTC Dealer in Amsterdam, ben je aan het juiste adres. Als erkende BTC scooter dealer begrijpen we de diversiteit van scooterliefhebbers. Als hét Nederlandse scootermerk dat al 10 jaar actief is op zowel de nationale als de internationale scootermarkt, staat BTC voor kwaliteit en betaalbaarheid. Onze scooterlijn omvat modellen die geschikt zijn voor iedereen die van scooterrijden houdt, van sportief tot retro, want er is een BTC scooter voor iedereen.


"Ride BTC, Ride Quality."

We begrijpen dat kwaliteit belangrijk is, en bij BTC Scooters staat kwaliteit centraal. We zijn trots dat we BTC dealer zijn.

Ontdek de BTC Scooterlijn

Onze BTC Scooterlijn biedt een verscheidenheid aan modellen die aan verschillende voorkeuren voldoen. De BTC Riva I, BTC Riva II, en BTC Riva I Sport zijn prachtige Vespa look-alike modellen. Ze bieden dezelfde stijl en elegantie als de Vespa van de Piaggio Group, maar met een vriendelijker prijskaartje.

Voor degenen die van een meer klassieke uitstraling houden, hebben we de 'Grande Retro' modellen. Deze scooters zijn voorzien van vele chromen onderdelen, een chromen voorkant en ronde richtingaanwijzers met een chromen rand, waardoor ze echte retro scooters zijn. Daarnaast bieden we verschillende accessoires, zoals beugels en windschermen, waarmee je jouw 'Grande Retro' model kunt aanpassen aan jouw smaak.

In ons uitgebreide BTC scooter assortiment vind je ook de BTC Ceo en de BTC Old Classic. De BTC Old Classic straalt een klassieke uitstraling uit, met ronde koplampen omringd door chroom en grote chromen spiegels. Ondanks de klassieke uitstraling is deze scooter toch compact, vooral in vergelijking met de 'Grande Retro' modellen.

De perfecte prijs-kwaliteitverhouding

BTC scooters staan niet voor niets bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker in vergelijking met vele andere scootermerken heeft de BTC scooter een fijne prijs. Ze leveren voornamelijk 50 cc scooters, die beschikken over een 4-takt motor. Ook voldoen alle scooters van BTC over de nieuwste emissie-eisen. Niet alleen op de Nederlandse scootermarkt wordt de BTC scooter veelvuldig verkocht, ook op de internationale scootermarkt kom je deze scooters tegen.

Diverse modellen BTC scooters

Er zijn verschillende soorten BTC scooters op de markt, waaronder een schakelbrommer, benzine scooter en een elektrische scooter. De BTC prijs wordt nog voordeliger als je besluit om elektrisch te gaan rijden. In aanschaf is dit type scooter vaak wat duurder, al zal je deze kosten er gemakkelijk uithalen met het gebruik ervan. Daarnaast is de BTC scooter te koop in diverse modellen. Zo zijn er sportieve scooters, maar ook BTC scooters met een retro uitstraling. Voor ieder wat wils dus!

BTC Riva: een klassieke scooter

De BTC Riva scooter heeft een klassieke uitstraling en beschikt over moderne technieken. Je zal met een BTC Riva zonder twijfel fijn kunnen rijden. Dit type scooter is te koop in verschillende uitvoeringen en kleuren. Andere bekende types zijn de BTC City, de BTC Piemonte en de BTC Old Classic. De BTC City is ideaal als jij midden in een drukke stad woont. Ben je op zoek naar een klassieke, zuinige scooter met een retro uiterlijk? Dan is de BTC Old Classic perfect voor jou.

BTC scooter kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een BTC scooter op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? BTC scooters kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een BTC Riva tot een BTC Ecruise, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!