Ben jij op zoek naar een scooter die betaalbaar is, maar ook beschikt over de hoogste kwaliteitseisen? Dan is de BTC scooter wat voor jou. Dit Nederlandse scootermerk levert al ruim tien jaar de mooiste scooters van de beste kwaliteit, waaronder de BTC Riva scooter. Bij Beumer de Jong kun je terecht voor een BTC scooter die geheel voldoet aan al jouw verwachtingen.


De perfecte prijs-kwaliteitverhouding

BTC scooters staan niet voor niets bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker in vergelijking met vele andere scootermerken heeft de BTC scooter een fijne prijs. Ze leveren voornamelijk 50 cc scooters, die beschikken over een 4-takt motor. Ook voldoen alle scooters van BTC over de nieuwste emissie-eisen. Niet alleen op de Nederlandse scootermarkt wordt de BTC scooter veelvuldig verkocht, ook op de internationale scootermarkt kom je deze scooters tegen.

Diverse modellen BTC scooters

Er zijn verschillende soorten BTC scooters op de markt, waaronder een schakelbrommer, benzine scooter en een elektrische scooter. De BTC prijs wordt nog voordeliger als je besluit om elektrisch te gaan rijden. In aanschaf is dit type scooter vaak wat duurder, al zal je deze kosten er gemakkelijk uithalen met het gebruik ervan. Daarnaast is de BTC scooter te koop in diverse modellen. Zo zijn er sportieve scooters, maar ook BTC scooters met een retro uitstraling. Voor ieder wat wils dus!

BTC Riva: een klassieke scooter

De BTC Riva scooter heeft een klassieke uitstraling en beschikt over moderne technieken. Je zal met een BTC Riva zonder twijfel fijn kunnen rijden. Dit type scooter is te koop in verschillende uitvoeringen en kleuren. Andere bekende types zijn de BTC City, de BTC Piemonte en de BTC Old Classic. De BTC City is ideaal als jij midden in een drukke stad woont. Ben je op zoek naar een klassieke, zuinige scooter met een retro uiterlijk? Dan is de BTC Old Classic perfect voor jou.

BTC scooter kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een BTC scooter op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? BTC scooters kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een BTC Riva tot een BTC Ecruise, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!