Voor een goede en betrouwbare scooter ben je bij Kymco aan het juiste adres. Kymco scooters zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren en ze zijn van alle gemakken voorzien. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Beumer de Jong helpt je graag om te kijken welke Kymco motorscooter het beste bij jou past.

Kymco Agility

Er zijn verschillende Kymco scooters op de markt gebracht. Om te beginnen met de Kymco Agility. Of je nu lange afstanden rijdt of even snel de stad in gaat, deze Kymco scooter is voor beide opties zeer geschikt. De Kymco Agility beschikt over een 4-takt motorblok en een schijfrem in het voorwiel om de remweg zo kort mogelijk te houden. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze kan maken hebben Kymco dealers altijd de verschillende modellen op voorraad!

Kymco Super 8

Ben je op zoek naar een meer sportieve Kymco scooter? Misschien is de Kymco Super 8 dan iets voor jou. Dankzij de 14 inch wielen zorgt de Kymco Super 8 voor zeer dynamisch rijgedrag. Wist je dat de Kymco Super 8 gebaseerd is op de Super8 Street scooter? Het grootste voordeel aan deze Kymco scooter is misschien wel dat hij erg zuinig is. Kymco biedt het beste van beide werelden!

Kymco People S

Charmant, elegant en modern. De Kymco People S scooter is een echte eyecatcher. Naast de moderne ledverlichting is de Kymco scooter uitgerust met een leren zadel en een nieuw ontworpen frame die zorgt voor stabiliteit, controle en comfort. Wat wil je nog meer? Tevens is ook deze variant van de Kymco scooters is zeer zuinig!

Kymco Like

Als je een Kymco motorscooter wil die luxe en elegantie uitstraalt is de Kymco Like echt iets voor jou. Door de verschillende accenten is dit echt een scooter met een zeer exclusieve uitstraling. Optimaal rijcomfort en de unieke vormgeving zorgen ervoor dat deze Kymco scooter zeer geliefd is. De Kymco Like scooter is uitgerust met een dubbele voorstand framebuis die zorgt voor meer stabiliteit en controle.

Kymco scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooter en past Kymco bij jouw wensen? Een Kymco motor kopen doe je bij Beumer de Jong. Wil je meer info over Kymco, de Kymco dealers of zou je graag langs willen komen in onze showroom? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!