Een multifunctionele E-bike

Als je op zoek bent naar een stoere en multifunctionele elektrische fiets is de Knaap e-bike misschien wel dé perfecte fiets voor jou! Knaap fietsen zijn voorzien van een handige display, een hydraulisch remsysteem, 20 inch banden en nog veel meer unieke onderdelen. Door de innovatieve gedachtegang van de makers is één ding zeker: een Knaap elektrische fiets staat garant voor veilig, luxe en modern rijplezier!


Een multifunctionele E-bike

Het is niet voor niets dat veel mensen investeren in een Knaap elektrische fiets. Deze multifunctionele E-bikes bieden niet alleen comfort, maar ook nog eens veel rijplezier. Met de oplaadbare batterij kan je tot wel zes uur en 140 km rijden! Dit lijkt misschien een lange afstand, maar met een elektrische is dit geen probleem. De Knaap Elektrische fietsen zijn bij Beumer de Jong verkrijgbaar in het zilver en zwart. Voor welke samenstelling ga jij?

Veiligheid staat centraal

Een innovatieve gedachtegang, goed doordachte ontwerpen en jarenlange ervaring vormen de succesformule van de Knaap e-bikes. Het is dan ook niet voor niets dat deze fietsen uitzonderlijke prestaties kunnen leveren. Onze veiligheid staat hierbij ook nog eens centraal. Het is namelijk ontzettend belangrijk om ten alle tijden veilig de weg op te kunnen!

Makkelijk in onderhoud

Zodra je een elektrische fiets aanschaft is het erg belangrijk dat je deze goed blijft onderhouden. De componenten van de fietsen zijn modulair en daardoor zeer eenvoudig te onderhouden. Zelfs afzonderlijk van elkaar! Blijkt een onderdeel aan vervanging toe te zijn? Geen probleem. De componenten zijn ook nog eens gemakkelijk te vervangen. Laat dit wel – mits je geen ervaring hebt met het vervangen van dit soort onderdelen – doen door een professioneel bedrijf. Het zou namelijk zonde zijn als de componenten verkeerd van elkaar worden ge(de)monteert.

Knaap elektrische fiets kopen bij Beumer de Jong

Heb je een vraag of wil je graag langskomen om de Knaap elektrische fiets in het zwart of zilver te bekijken? Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!