AGM

AGM, de allergrootste in scooters, is een bedrijf dat al sinds 2004 bestaat. In Nederland zijn er meer dan tweehonderd dealers waar je een AGM scooter kan kopen, maar ook waar je AGM scooters kan leasen. Je kan een AGM scooter kopen in zowel binnen- als buitenland, aangezien het scootermerk ook actief is op de internationale markt. Of je nu boodschappen gaat doen, naar je werk moet rijden of voor je plezier een ritje maakt, de AGM snorscooter is stijlvol en comfortabel en geschikt voor iedereen. Een AGM scooter kopen doe je dan ook bij Beumer de Jong!


AGM: Design en comfort komt samen

De verschillende AGM scooter modellen hebben een prachtig design en staan bekend om hun comfort. Wil je een nieuwe AGM scooter kopen, kies dan voor een scooter met een stoer, klassiek, sportief of modern design. De AGM brommer is voorzien van allerlei accessoires en heeft daarnaast een handige extra functie: door de USB-aansluiting kan je tijdens het rijden jouw mobiele telefoon opladen. Als jij een nieuwe AGM scooter gaat kopen of AGM scooters gaat leasen, dan is het zonder twijfel een supermodern model. Het scootermerk staat erom bekend dat ze hun producten continue verbeteren, waardoor jij op de allerbeste modellen veilige kilometers kunt gaan maken.

Diverse AGM scooter modellen

Er zijn verschillende AGM scooter modellen op de markt, waardoor er altijd een AGM brommer te koop is die perfect past bij jouw smaak en wensen. Er zijn een hoop opties qua accessoires en kleuren die je kan kiezen voor jouw AGM snorscooter. Koop bijvoorbeeld een AGM retro scooter, met een stoer uiterlijk. De AGM retro scooter heeft chromen koplampen en staat bekend om zijn ronde vormen. Ga je liever voor een stijlvolle scooter? Kies dan voor de AGM supreme. De AGM supreme heeft een modern en robuust uiterlijk.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Een AGM scooter kopen kan namelijk best lastig zijn aangezien je uit zoveel verschillende modellen kunt kiezen. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over de AGM scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de scooters zien die hier volledig op aansluiten.

AGM scooter kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een AGM brommer op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende modellen te bekijken? Een AGM scooter kopen doe je bij Beumer de Jong. Van een AGM scooter E2 tot een AGM VX50 Plus, wij bieden een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!