Waarom een tweedehands scooter?

Ben je op zoek naar een tweedehands scooter in Amsterdam? Bij Beumer de Jong kun je terecht voor kwalitatieve tweedehands scooters van uitstekende kwaliteit. Wij denken graag met je mee en helpen je dan ook bij het maken van de juiste keuze!


Waarom een tweedehands scooter?

Een scooter kopen is natuurlijk ontzettend leuk, maar tegelijkertijd een grote uitgave. Door te kiezen voor een scooter tweedehands in Amsterdam kan je geld besparen ten opzichte van een gloednieuwe scooter. Daarbij kan je ook heel lang plezier gaan hebben van een tweedehands scooter. Bij ons kun je uitgaan van een goede onderhoudsstaat van de scooter en kwaliteitsmerken. Tweedehands scooters kopen in Amsterdam doe je bij Beumer de Jong!

Verschillende merken

Van een prachtige Vespa tot een kwalitatieve Piaggio, bij Beumer de Jong kan je terecht voor een ruim aanbod aan diverse tweedehands scooters. Dit is natuurlijk niet voor niets. Elke scooter rijdt anders en iedereen heeft bepaalde wensen als het gaat om het uiterlijk en de werking van de scooter. Kom gerust langs in onze showroom om een tweedehands scooter in Amsterdam uit te proberen!

In termijnen betalen

Een scooter kopen tweedehands in Amsterdam doe je niet zomaar. Het is een weloverwogen beslissing die gepaard gaat met een uitgave die je niet elke dag doet. Daarom kun je bij Beumer de Jong in termijnen betalen. Zo hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen, maar kun je gespreid betalen. Ook heb je bij ons altijd twee jaar garantie bij de aankoop van tweedehands scooters in Amsterdam.

Uitstekende service

Wij staan altijd open om mee te denken bij het maken van de juiste keuze. Het kan namelijk best lastig zijn om een keuze te maken uit al die prachtige scooters. Wij geven dan ook altijd eerlijk en gespecialiseerd advies over onze scooters. Want wat moet het vermogen van de scooter zijn? Hoe hard mag deze maximaal gaan? En heb je nog een voorkeur voor een kleur? Aan de hand van jouw wensen laten wij de scooters zien die hieraan voldoen.

Scooter kopen tweedehands Amsterdam

Heb je een vraag of wil je graag langskomen in onze brommerzaak in Amsterdam om onze tweedehands scooters te bekijken? Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Of je nu gaat voor tweedehands Vespa scooters in Amsterdam of een ander merk, onze experts kijken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl.