Fatbikes
Zie jij ook steeds vaker een soort mountainbike met hele dikke banden voorbijkomen op de weg? Veel Nederlanders rijden tegenwoordig rond op een fatbike en dat is niet geheel zonder reden. Deze prachtige fietsen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en brengen een stoer uiterlijk met zich mee. Van Phatfour fatbikes Knaap bikes en van Super73 fatbikes tot FLS 83 bikes, bij Beumer de Jong kun je terecht voor de mooiste fatbikes die geheel voldoen aan al jouw wensen!

Aanbieding!
1,399.00
Aanbieding!
Uitverkocht
1,399.00
Aanbieding!
1,399.00
Aanbieding!
1,399.00
Aanbieding!
1,399.00

Fatbike: dé allround fiets voor iedereen

We gaan even terug in de tijd, want wist je dat de fatbike oorspronkelijk uit Alaska komt? Deze fiets was namelijk speciaal ontworpen om veilig door de sneeuw te kunnen rijden. Iets wat je wel nodig hebt in Alaska. Maar nu rijden ze niet alleen in Alaska op fatbikes, ook in Nederland is de fatbike populairder dan ooit. Je kunt de fatbike elektrisch dan ook zien als een echte allround fiets voor iedereen. Je herkent deze fiets vrijwel direct aan de dikke banden en het lichte frame. Of je nu voornamelijk door de bossen rijdt of op zoek bent naar een veilige fiets voor dagelijks gebruik, een fatbike is dé allround fiets voor iedereen.

Fatbikes van kwaliteitsmerken

Bij Beumer de Jong kun je terecht voor een fatbike van diverse kwaliteitsmerken. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer en een normale of elektrische fatbike van de kwaliteitsmerken in onze showroom maken deze belofte waar. Je kunt kiezen uit prachtige fatbikes van Knaap, Super73, FLS en Phatfour.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om de juiste keuze te maken als je nog nooit eerder een fatbike elektrisch hebt gekocht. Ga je voor Knaap bikes of voldoen Phatfour fatbikes geheel aan al jouw wensen en eisen? Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze fatbikes. Aan de hand van jouw wensen laten wij de fatbikes zien die hieraan voldoen. Eén ding is zeker: of je nu voor Knaap bikes, Phatfour fatbikes, Super73 fatbikes of voor een FLS model gaat, al deze merken brengen diverse voordelen en unieke eigenschappen met zich mee.

Fatbike kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor een fatbike van uitstekende kwaliteit? Van Phatfour fatbikes tot Super73 fatbikes, een fatbike kopen doe je bij Beumer de Jong! Doordat ons assortiment uit diverse voertuigen bestaat, vind je gegarandeerd dé perfecte normale of elektrische fatbike. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!