bezorgscooter

Een bezorgscooter leasen of kopen is essentieel als jij een bedrijf hebt waarbij je regelmatig moet bezorgen. Bedrijven die gebruik maken van bezorgscooters zijn bijvoorbeeld restaurants en postbedrijven. De bezorg scooter is speciaal hiervoor gemaakt en bevat vaak ook een bezorgbox, waar je de af te leveren producten in kan doen. Ben je op zoek naar een kwalitatieve bezorg scooter? Bij Beumer de Jong kun je terecht voor bezorgscooters van kwaliteitsmerken!

Bezorgscooter: oneindig veel voordelen

Het is niet geheel zonder reden dat een bezorgscooter onmisbaar is voor diverse bedrijven, zoals restaurants en postbedrijven. Bezorgscooters brengen namelijk diverse voordelen met zich mee. Door gebruik te maken van een bezorg scooter kun je snel, eenvoudig en goedkoper producten leveren. Klinkt dat niet als de perfecte oplossing voor jouw bedrijf?

contact opnemen

Bezorgscooter leasen

Als je liever geen scooter wilt kopen, kun je er ook voor kiezen om een bezorg scooter te leasen. Dit kan verstandig zijn als je net een nieuw bedrijf bent gestart, maar nog niet een grote investering wilt doen. Wanneer er binnen jouw bedrijf meerdere werknemers maaltijden of producten gaan bezorgen met de scooter, kan het kostenplaatje ook hoog oplopen als je meerdere bezorgscooter zou moeten aanschaffen.

Elektrische bezorgscooters van kwaliteitsmerken

Heb je besloten om voor een bezorgscooter lease te gaan? Dan kan je er ook nog voor kiezen om voor de elektrische variant te gaan. Hiermee kan je nog sneller maaltijden of producten bij de klant bezorgen en tevens is het beter voor het milieu. Zeker met het oog op milieuvervuiling zijn elektrische bezorgscooters een goede keuze. Ook is het mogelijk om jouw bezorggebied te vergroten, aangezien je lange afstanden kunt afleggen met de elektrische bezorgscooter.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende scooters te kiezen als je voor het eerst een scooter gaat leasen. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de modellen zien hier volledig op aansluiten.

Bezorgscooters kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar kwalitatieve bezorgscooters of heb je interesse in bezorgscooter lease? Bij Beumer de Jong ben je aan het juiste adres! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze bezorgscooters of bezorgscooter lease? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP