onderhoud aanvragen

Wanneer jij een nieuwe of tweedehands scooter koopt, zal je zo nu en dan een afspraak moeten maken voor scooter onderhoud. Ook kan het voorkomen dat je schade oploopt en de scooter moet laten repareren. Bij Beumer de Jong kun je niet alleen kwalitatieve scooters kopen, maar kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie!

Onderhoud aanvragen

Het is belangrijk om regelmatig een onderhoudsbeurt voor jouw scooter in te plannen, zodat je weer veilig de weg op kan. Vaak vindt de eerste onderhoudsbeurt plaats wanneer er ongeveer 500 kilometer met de scooter gereden is. Deze scooter beurt is klein en niet heel uitgebreid. Wanneer je weer 1000 tot 2000 kilometer gereden hebt, is het tijd voor een grote onderhoudsbeurt. Verschillende onderdelen worden tijdens deze onderhoudsbeurt gecontroleerd en indien nodig vervangen. Als je rond de 4000 tot 5000 kilometer gereden hebt is het tijd voor de derde beurt. Zodra de motor of brommer weer de weg op mag is het verstandig om regelmatig terug te gaan voor een onderhoudsbeurt.

contact opnemen

Reparatie aanvragen

Het kan voorkomen dat verschillende onderdelen van een scooter toe zijn aan reparatie. Misschien heb je wel een scooter band reparatie nodig vanwege een lekke band of sta je met pech langs de weg. Het is dan ook zeer belangrijk om tijdig actie te ondernemen wanneer je merkt dat bepaalde onderdelen van jouw scooter toe zijn aan vervanging. Twijfel je of reparatie aanvragen nodig is? Neem gerust contact met ons op.

Schadereparatie aanvragen

Naast reparatie kun je bij Beumer de Jong tevens schadereparatie aanvragen. Wanneer jouw scooter schade heeft opgelopen, wil je dit namelijk zo snel mogelijk verhelpen. Hierbij kun je denken aan schade door slecht weer, waardoor jouw scooter bijvoorbeeld is omgevallen en hierdoor lakschade heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw scooter er weer zo goed als nieuw uitziet!

Reparatie en onderhoud aanvragen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud van scooters? Dan ben je bij Beumer de Jong aan het juiste adres. Heb je een vraag over scooter onderhoud of reparatie? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP