Betalen in 3 termijnen


iDEAL in3: Betaal slim, spreid gemakkelijk bij Beumer de Jong

Bij Beumer de Jong maken we winkelen graag zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten. Daarom zijn we blij om iDEAL in3 aan te bieden, een innovatieve betaalmethode waarmee je jouw online aankopen gemakkelijk in drie termijnen kunt betalen, zonder extra kosten.

Wat is iDEAL in3?

iDEAL in3 combineert het gemak van iDEAL, de meest vertrouwde online betaalmethode in Nederland, met de flexibiliteit van gespreid betalen. Met iDEAL in3 kun je grotere aankopen doen zonder dat dit direct impact heeft op je bankrekening. Het stelt je in staat om jouw aankoopbedrag te spreiden over drie termijnen, terwijl je toch direct kunt genieten van je aankoop.

Hoe werkt het?

Het gebruik van iDEAL in3 is eenvoudig. Bij het afrekenen van je aankoop bij Beumer de Jong kies je simpelweg voor iDEAL in3 als betaalmethode. Vervolgens betaal je het eerste deel van het totale bedrag via iDEAL. De overige twee termijnen worden automatisch maandelijks van je rekening afgeschreven, zonder extra kosten.

Voordelen van iDEAL in3:

  • Gemakkelijk Spreiden: iDEAL in3 stelt je in staat om jouw aankoopbedrag in drie termijnen te betalen, zonder gedoe of extra kosten.
  • Flexibiliteit: Geniet direct van je aankoop, terwijl je de kosten over meerdere maanden spreidt.
  • Geen BKR-Registratie: Bij iDEAL in3 vindt geen BKR-toetsing plaats, waardoor het een flexibele en toegankelijke betaalmethode is voor iedereen.

Betaal slim, spreid gemakkelijk bij Beumer de Jong

Bij Beumer de Jong begrijpen we dat het doen van grotere aankopen soms financieel een uitdaging kan zijn. Met iDEAL in3 willen we het voor jou gemakkelijker maken om te genieten van de producten die je wilt, zonder dat dit direct een grote impact heeft op je budget. Wil je graag je aankoop in drie delen betalen? Kies dan voor iDEAL in3 bij het afrekenen en geniet van de flexibiliteit en gemak die het biedt.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP