Custom Vespa

Ruim 75 jaar geleden rolde de eerste Vespa van de band en is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste scooters ter wereld. Tegenwoordig is de Vespa niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is de Vespa in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Je kunt zelfs een Vespa customizen. Een zogeheten customized Vespa. In menig land en in de verschillende lagen van de maatschappij is Vespa dan ook een waar stijlicoon. Bij Beumer de Jong kun je een Vespa samenstellen die geheel bij jouw smaak en stijl past!

Kwaliteitsmerk Vespa in diverse uitvoeringen

Bij Beumer de Jong kun je jouw passie voor het kwaliteitsmerk Vespa laten beantwoorden met één van de smaakvolle Vespa uitvoeringen uit het assortiment. Kies een van de kleurige uitvoeringen van de Vespa GTS of misschien vind je het prachtig om in retrostijl rond te rijden op de Vespa GTS Super Racing Sixties. Ook de populaire Vespa Primavera en de Vespa Sprint behoren tot het assortiment bij Beumer de Jong. Ben jij fan van een Vespa customized? Dan is de custom Vespa Sprint echt iets voor jou! Van custom kleur Vespa tot custom zadel Vespa, er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

contact opnemen

Customized Vespa:
dé trend van nu

Het is niet alleen een ware trend om rond te rijden op een Vespa, je kunt jouw Vespa ook nog eens geheel aanpassen op basis van jouw stijl, smaak en wensen. De zogeheten Vespa custom. Je kiest dus alles zelf bij een Vespa custom. Weg met de standaard fabriekskleur en kies je eigen custom kleur voor je Vespa! Dat geldt ook voor je zadel, soort coating en de verlichting. Dat is nog eens in stijl rondrijden op je eigen custom Vespa!

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende Vespa’s te kiezen als je nog nooit een scooter hebt gekocht. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen creëren wij een Vespa custom die geheel voldoet aan jouw wensen en eisen. Je rijdt dan ook weg op een custom Vespa die perfect bij jou past.

 

Custom Vespa kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor een kwalitatieve custom Vespa Sprint? Een custom Vespa kopen doe je bij Beumer de Jong! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Vespa customized of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP