Helm Leopard Helmpie

79.99

BIJ BESTELLING ONLINE AUB DE MAAT IN DE OPMERKING ZETTEN (S/M/L/XL/XXL)

Stijlvolle bescherming:

Deze helm is ontworpen met een strakke en moderne esthetiek en draait niet alleen om veiligheid; het is een fashionstatement. Je zult de aandacht trekken terwijl je in stijl door de straten vaart. De helm is voorzien van een antikrasvizier dat inklapbaar is, dus onzichtbaar als je het niet nodig hebt!

Eersteklas veiligheid en gecertificeerde kwaliteit: onze helm is gebouwd met zeer schokbestendige materialen om ervoor te zorgen dat uw hoofd beschermd blijft bij een val of botsing. Onze helm voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen (ECE 22.06), zodat u de best mogelijke bescherming krijgt.

Geventileerd comfort: Zeg vaarwel tegen zweterige, ongemakkelijke ritten. Onze helm is voorzien van een superieur ventilatiesysteem dat je hoofd koel en comfortabel houdt tijdens lange reizen.

Perfecte pasvorm: zorg voor een goede en veilige pasvorm met onze verstelbare riem, zodat uw helm comfortabel op zijn plaats blijft.

Lichtgewicht en duurzaam: we hebben deze helm zo licht mogelijk gemaakt, zodat je je tijdens je avonturen niet zwaar belast voelt. Bovendien is hij gebouwd om lang mee te gaan, zodat je met een gerust hart van talloze ritten kunt genieten.

Klaar voor alle weersomstandigheden: of u nu in de zon scoot of de regen trotseert, onze helm is ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan. Eenvoudig gespsysteem: met onze snelsluiting kunt u uw helm moeiteloos vastzetten.

Helm Leopard Helmpie

79.99