Scooter kopen tips

Staat het kopen van een scooter hoog op jouw wensenlijstje? Van verschillende scooter merken tot bepaalde specificaties, er komt meer kijken bij het kopen van een scooter dan je in de eerste instantie misschien denkt. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Eén ding is zeker: bij Beumer de Jong vind je gegarandeerd dé perfecte scooter!

Onze merken

Merken met elkaar vergelijken

Het is je vast al eens opgevallen dat er tegenwoordig ontzettend veel verschillende goede scooter merken zijn. Goede scooter merken als Vespa, Kymco en Aprilia zijn nog altijd erg populair. Deze merken blijven innoveren, waardoor er voor iedereen wel dé perfecte scooter tussen zit. Wanneer je langskomt bij Beumer de Jong, is het dan ook verstandig om de beste scooter merken met elkaar te vergelijken. Op deze manier kom je erachter welke scooter het beste past bij jouw wensen en heb je hier jarenlang plezier van.

meer informatie

Bromscooter, snorscooter of elektrisch?

Het wordt vaak vergeten, maar je kunt in de meeste gevallen kiezen tussen een bromscooter en een snorscooter. Het verschil? Een bromscooter kan 45 km per uur halen en het dragen van een helm is hierbij verplicht. Een snorscooter kan maximaal 25 km per uur. Daarnaast wordt elektrisch rijden steeds populairder. Niet alleen omdat de onderhoudskosten een stuk lager zijn, je draagt ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Voordat je daadwerkelijk overgaat tot de aankoop van een scooter, is het dus verstandig om te kijken of je voor een bromscooter, snorscooter of elektrische scooter gaat.

meer informatie

Welke scooter past bij mij?

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je een scooter vindt die geheel voldoet aan al jouw wensen. Vind je het lastig om de verschillen tussen de beste scooter merken te zien? Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, helpen de specialisten van Beumer de Jong je graag. Zij zetten de specificaties per scooter voor je op een rijtje, zodat je de scooters op een zeer eenvoudige manier met elkaar kunt vergelijken.

Scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor de beste scooter merken? Een goede scooter kopen doe je bij Beumer de Jong! Van een Vespa Sprint tot het nieuwste model van Kymco, je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!