scooter speciaalzaak

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve scooter die geheel voldoet aan al jouw wensen? Dan ben je bij Beumer de Jong – de grootste scooterzaak van Nederland – aan het juiste adres. Beumer de Jong is een scooterzaak met een ruim aanbod occasions en nieuwe scooters van uitstekende kwaliteit. Van Vespa tot Peugeot en van Kymco tot Sym, de mooiste scooters vind je in onze scooterwinkel die gevestigd is in de hoofdstad van ons land.

Beumer de Jong:
dé scooter winkel van Amsterdam

Hoe fijn zou het zijn als je alles wat je nodig hebt voor jouw scooter in één winkel kunt vinden? Beumer de Jong is dé scooter dealer van Amsterdam en bij ons kun je terecht voor zowel scooters als bijbehorende accessoires. In onze grote showroom staan diverse modellen klaar, zodat je de merken en modellen goed met elkaar kunt vergelijken. Het is dan ook niet voor niets dat Beumer de Jong bekend staat als één van de beste scooter winkels uit de omgeving.

contact opnemen

Scooters en accessoires van kwaliteitsmerken

Het aanbod van scooter speciaalzaak Beumer de Jong is erg groot, zodat er voor iedereen een geschikte scooter te koop is. De beste scooters worden verkocht van merken zoals Vespa, Honda, Piaggio en Peugeot. Aangezien onze scooter winkel officiële dealer is van ruim twintig verschillende scootermerken, kan ook jij er terecht als je specifieke wensen hebt. Koop jij een scooter bij Beumer de Jong? Dan krijg je er fabrieksgarantie bij van één tot twee jaar.

Een helm, ketting en beenkleed

Koop je een scooter in Nederland? Dan is het verplicht om een helm te dragen. Het is daarbij belangrijk om altijd het riempje vast te maken, zodat de helm niet af kan schieten als je valt. Bij onze scooter shop koop je een helm, maar ook andere accessoires, zoals een slot ketting en een beenkleed. Om de scooter veilig ergens neer te kunnen zetten is het handig om een goed scooterslot te gebruiken. Voor extra veiligheid kan je dit type slot combineren met een schijfremslot. Tijdens de koudere maanden kan je een beenkleed gebruiken, om er toch nog een beetje warm bij te zitten op de scooter.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende merken en modellen te kiezen als je nog nooit een scooter hebt gekocht. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de diverse merken en modellen zien die hier het beste bij passen.

Scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor kwalitatieve scooters en accessoires? Scooters en accessoires kopen doe je bij Beumer de Jong! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP