scooterlease

Bij scooter lease heb je, in tegenstelling tot bij autolease, de keuze uit maar een soort leaseformule: de financiële lease. Wanneer je een scooter gaat leasen ben je dan ook direct eigenaar, maar hoef je niet het gehele aankoopgedrag in één keer neer te leggen. Klinkt een lease scooter als dé perfecte oplossing voor jou? Bij Beumer de Jong kun je een scooter leasen die geheel bij jouw smaak en stijl past!

Waarom een scooter leasen?

Bij een financiële lease koop je de scooter dus eigenlijk op afbetaling. Het voordeel hieraan is dat je meteen op je geliefde scooter kunt wegrijden, zonder dat je een aanzienlijk geldbedrag op de bank hoeft te hebben. Een ander groot voordeel van een scooter leasen is dat je ook onderhoudsbeurten en accessoires in het leasecontract kunt laten opnemen, zodat je met een gerust hart op jouw favoriete scooter kunt rondrijden. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel geld je per maand kwijt per aan de scooter lease, afhankelijk van het leasecontract dat je afsluit.

Contact opnemen

Kosten scooterlease

Hoeveel jouw scooterleasecontract kost, is afhankelijk van meerdere aspecten. Voor welk scootermerk kies je bijvoorbeeld? Een Vespa lease zal een hogere termijnprijs hebben dan bijvoorbeeld een Peugeot. Een ouder model scooter zal een lagere termijnprijs hebben dan het nieuwste model van een bepaald type scootermerk. De doorlooptijd van het leasecontract telt ook mee in de berekening van het maandbedrag. Bij een korte doorlooptijd van een jaar zal de maandprijs inclusief renteberekening uiteraard hoger uitvallen, dan de maandprijs van een tweejarig contract.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende scooters te kiezen als je voor het eerst een scooter gaat leasen. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de modellen zien hier volledig op aansluiten. Je rijdt dan ook weg op een scooter die perfect bij jou past.

Scooter leasen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor scooter lease? Een scooter leasen doe je bij Beumer de Jong! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van scooter lease of heb je een vraag over één van onze scooters? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP