Yamaha Booster – Tech Graphite

3,699.00

BOOSTER is de nieuwe elektrische bromfiets van Yamaha voor een AM-rijbewijs met de eigentijdse stijl, sterke prestaties en toonaangevende technologie die je nodig hebt om alle verkeer voor te blijven in de stad. Met een minimalistisch aluminium chassis en uitgerust met een lichtgewicht aandrijving met hoog koppel, geeft dit emissievrije voertuig met dikke banden je het vermogen en de actieradius die je nodig hebt om overal snel te komen!

De stille motor geeft onmiddellijk ondersteuning zodra je begint te trappen en je kunt kiezen uit vijf verschillende rijmodi voor maximaal vermogen of optimale actieradius. En met het TFT-kleurenscherm kun je snelheid, bereik en batterij-capaciteit in de gaten houden en navigatie- en fitness-apps bekijken zodra je je smartphone aansluit.

Voorzien van LED-verlichting, een voorvork met 80 mm veerweg en banden met hoge tractie van 20 inch x 4 inch, is BOOSTER klaar om je overal heen te brengen, op elk moment van de dag of nacht. Exclusieve Yamaha-kenmerken zijn onder meer stijlvolle vorkkappen, verborgen bedieningskabels en een bagagedrager en met een breed scala aan originele accessoires, waaronder stijlvolle bagage en verschillende gekleurde panelen die aan het aluminium frame worden bevestigd, is het heel makkelijk om je eigen BOOSTER te maken!

Yamaha Booster – Tech Graphite

3,699.00