AGM scooter kopen of leasen?

AGM scooters zijn zuinig in gebruik en daarnaast zijn ze geschikt voor allerlei soorten ritjes, zoals naar je werk, naar de supermarkt of voor een pleziertocht. Het kan zijn dat je heel graag een scooter wilt kopen, maar niet in een keer zoveel geld kan of wilt uitgeven. In dit geval kan je ervoor kiezen om een AGM scooter of E Scooter te leasen. Maar wat zijn de voordelen van een AGM scooter leasen? Wij vertellen je hier meer over!

Voordelen van een AGM scooter leasen

Wanneer je een AGM scooter gaat leasen, ben je direct eigenaar van het vervoersmiddel, terwijl je niet meteen het hele aankoopbedrag hoeft te betalen. Ga je een AGM scooter leasen, dan sluit je in feite een lening af, die je in maandelijkse termijnen kan afbetalen. Dit is een goede oplossing als je graag een scooter wilt kopen, maar niet in één keer een groot bedrag wilt uitgeven.

Diverse modellen AGM scooters

AGM heeft veel verschillende scooter modellen, waardoor er altijd wel eentje tussenzit die goed past bij jou. Zo wordt de AGM retro scooter vaak gekozen vanwege zijn stoere uiterlijk. Daarnaast is het een milieuvriendelijke scooter, aangezien deze voldoet aan de Europese emissiestandaard. Het AGM R8 model heeft een sportief uiterlijk, terwijl de AGM VX50 tijdloos is. Een duurzame keuze is de AGM eco, welke een futuristische look heeft en volledig elektrisch rijdt.

E Scooter leasen: duurzame oplossing

Tegenwoordig wordt er steeds meer gedacht aan duurzaamheid, ook bij het rijden van een scooter. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een E Scooter met elektromotor. Deze motor wordt van stroom voorzien, terwijl je met een reguliere scooter gebruik maakt van benzine. Een E Scooter heeft een lage CO2-uitstoot, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke optie is.