De nieuwe Vespa Elettrica is klaar voor de wedstrijd!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en het populaire scootermerk Vespa heeft hier heel slim op ingespeeld. De Vespa Elettrica is dé e-scooter waarbij design, comfort en duurzaamheid samenkomt op een hele unieke wijze. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat deze Vespa e-scooter nu ontzettend populair is onder scooterliefhebbers. Ben je benieuwd waarom de Vespa Elettrica dé scooter van de toekomst is? Je leest er alles over in deze blog.

Geen schadelijke uitlaatgassen

Zoals je misschien al weet, produceert deze Vespa e-scooter geen schadelijke uitlaatgassen. Het voordeel hieraan? Je bent milieubewust bezig op een leuke en efficiënte manier. Hoe fijn is het namelijk om je steentje aan het milieu bij te dragen? Ondanks dat de scooter over een krachtige elektromotor beschikt, brengt het dus een stuk minder nadelen voor de natuur met zich mee ten opzichte van de benzinescooters.

Een krachtige elektromotor

We hadden het net al even over de krachtige elektromotor van deze Vespa, maar dat is wel even een puntje om bij stil te staan. Door deze krachtige elektromotor gaat de Vespa Elettrica een stuk sneller vooruit en ben je klaar voor de wedstrijd! Het prachtige design van de Vespa Elettrica in combinatie met de duurzame voordelen, maakt het een scooter waar je voorheen eigenlijk alleen maar van kon dromen.

Minder geluid

Eén van de grootste voordelen aan een Vespa e-scooter is natuurlijk dat deze vrijwel geen geluid produceert. Hierdoor kun je in alle stilte de weg op gaan, zonder dat je jouw buren wakker maakt met dat typische scootergeluid. Wel is het goed om te weten dat de Vespa Elettrica minder geluid maakt en dus niet helemaal geluidsstil is. Toch maakt dat de Vespa Elettrica met krachtige elektromotor niet minder aantrekkelijk. Het is namelijk al een hele vooruitgang in vergelijking met een Vespa benzinescooter.

Een uniek en hightech dashboard

In het digitale tijdperk waarin we leven, kan een digitaal dashboard eigenlijk niet ontbreken op de scooters van tegenwoordig. Vespa heeft hier natuurlijk aan gedacht, maar zij zijn zelfs nog een stapje verder gegaan. De Vespa Elettrica beschikt namelijk over een digitaal dashboard met diverse multi media features. Zo kun je jouw mobiele telefoon koppelen aan het digitale dashboard, maar ook het volgen van navigatie is mogelijk. Op deze manier kun je veilig deelnemen aan het verkeer. Zelfs wanneer je ergens de weg niet kent.  

Vespa Elettrica kopen?

Deze prachtige Vespa e-scooter brengt dus een hoop voordelen met zich mee. Wil je een Vespa Elettrica kopen?  Bij Beumer de Jong ben je aan het juiste adres! Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen vervolgens bij het maken van de juiste keuze. Eén ding is zeker: de Vespa Elettrica is dé e-scooter van de toekomst!