De populairste scooters van dit moment

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat ook scootermerken blijven innoveren op het gebied van kwaliteit, design én duurzaamheid. Van de nieuwste Vespa tot de unieke eigenschappen van een Aprilia scooter, wij hebben de populairste scooters van dit moment voor je op een rijtje gezet!

Populaire scooters van Vespa

Als er één scooter merk is die er alles aan doet om al jouw wensen in vervulling te laten gaan, is het wel Vespa. En dan vooral de Vespa Sprint. Uitstekende prestaties en een uniek design komt dan ook samen bij deze populaire scooter. Het betrouwbare aspect van de Vespa Sprint is iets waarmee deze scooter zich echt onderscheid van haar concurrenten. De Vespa Sprint kan namelijk wel tegen een stootje, waardoor je zorgeloos heel veel veilige kilometers kunt gaan maken. Houd je van handige technische snufjes? Ook hieraan is gedacht. Zo beschikt de Vespa Sprint 4-takt motor over led-verlichting, een zadelopener die je op afstand kunt bedienen en een USB-aansluiting. Kortom: alles komt samen bij deze populaire scooter.

Populaire scooters van Aprilia

Sportief, een goede wegligging en superieur rijgedrag. Dat is hetgeen waar de Aprilia SR50 Street Scooter voor staat. Deze scooter beschikt over een 2-takt motor, waardoor je minder te maken hebt met het laten uitvoeren van onderhoud. Hoe fijn is dat? De Aprilia SR50 Street Scooter ziet er niet alleen prachtig uit, deze variant staat ook echt bekend om de uitstekende kwaliteit. Iets waar je als scooter liefhebber veel waarde aan hecht natuurlijk. Daarnaast speelt veiligheid ook een grote rol bij deze populaire scooter. De Aprilia SR50 beschikt over een schijfrem op het voor-en achterwiel, waardoor je optimaal kunt remmen wanneer dat nodig is. Niet geheel zonder reden dat deze scooter in het rijtje van de populairste scooters 2022 thuishoort.

Populaire scooters van Kymco

Wanneer je op zoek bent naar een wendbare én zuinige scooter die beschikt over een betrouwbare 4-takt motor, ben je bij de Kymco Agility 12 Inch FR Scooter aan het juiste adres. De hoge mate van comfort zorgt ervoor dat je lange ritten binnen en buiten de stad kunt maken, zonder dat de rijprestaties verminderen. Iets wat natuurlijk erg belangrijk is wanneer je een populaire scooter aanschaft. En dan nog even over het zuinige aspect. Wanneer je met een volle tank op stap gaat, kun je zo’n 200 kilometer afleggen voordat je opnieuw moet tanken. Ideaal, toch? De populaire scooters van 2022 brengen oneindig veel voordelen met zich mee!