Knaap Elektrische Fiets Zwart 25 km

2,399.00

Phatfour Elektrische Fiets Zwart
Knaap Elektrische Fiets Zwart 25 km

2,399.00

Knaap Elektrische Fiets Zwart 25 km

KNAAP BIKES AMS is een unieke en stoere elektrische fiets die alle voordelen heeft weten te combineren tot een waanzinnig model. De KNAAP BIKES AMS heeft een unieke en stoere uitstraling.

Elektrische fietsen bieden comfort en leveren uitstekende rijprestaties. Deze Knaap bike is een stoere elektrische fiets waarbij alle voordelen samengebundeld zijn om dit prachtige exemplaar te creëren. Een elektrische fiets waar je lang plezier van gaat hebben!

Stoer en functioneel
Als je op zoek bent naar een stoere en functionele elektrische fiets is de Knaap bike in het zwart misschien wel iets voor jou. Wist je dat deze elektrische fiets voorzien is van een handige display en een uitneembare batterij? Ook kun je zeer gemakkelijk iemand meenemen achterop door de handige voetensteuntjes. Kortom: een multifunctionele elektrische fiets waar je gegarandeerd veel plezier van gaat hebben!

Knaap elektrische fiets kopen bij Beumer de Jong
Heb je een vraag of wil je graag langskomen om de Knaap elektrische fiets in het zwart te bekijken? Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!

Kleur

Kleurstelling

Merk

KM

Motor

Proefrit maken?

Twijfel je nog? Kom dan langs in onze showroom en maak een proefrit. Wij helpen je graag.

  • Dealer van A merken 
  • Persoonlijk advies
  • 2 jaar garantie