Koop je een nieuwe of tweedehands scooter?

Een scooter kopen is waarschijnlijk niet iets wat je dagelijks doet. Erkomt dan ook meer kijken bij het kopen van een scooterdan je in de eerste instantie misschien denkt. Ga je bijvoorbeeld voor de nieuwste Vespa of een tweedehands scooter? En waar moet je op letten wanneer je ervoor kiest om een tweedehands scooter aan te schaffen? Wij vertellen jehieralles over in deze blog.

Tweedehands scooter kopen: waar op letten?

Gaat jouw voorkeur in de eerste instantie uit naar een tweedehands scooter? Dan zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo is de huidige staat van de scooter misschien wel het belangrijkste punt. Let hierbij op eventuele roestvorming, de kilometerstand, missende onderdelen, de banden en de remschijven. Door op deze onderdelen te letten, weet je zeker dat je geen miskoop doet. Het voordeel aan een tweedehands scooter kopen bij Beumer de Jong, is dat wij deze onderdelen voor jou controleren.

De voordelen van een tweedehands scooter

Ondanks dat veel mensen nogal kunnen twijfelen over een tweedehands scooter, kun je ervan uitgaan dat je bij Beumer de Jong keuze hebt uit diverse kwalitatieve varianten. Onze specialisten kijken de tweedehands scooter namelijk helemaal na en vervangen de nodige onderdelen, zodat jij veilige kilometers kunt maken met jouw tweedehands scooter. Daarnaast is een tweedehands scooter vaak goedkoper dan de nieuwste varianten, waardoor je ook nog eens geld kunt besparen.

De voordelen van een nieuwe scooter

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe scooter aan te schaffen. Deze scooters zijn vaak voorzien van de nieuwste technieken, waardoor je niet alleen veilig maar ook een stuk duurzamer kunt deelnemen aan het verkeer.Zeker als je veel waarde hecht aan het uiterlijk van de scooter, is de kans groot dat een nieuwe scooter het meest in de buurt komt van jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat je ook bijeen nieuwe scooter te maken krijgt met extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsbeurten om ervoor te zorgen dat de scooter uitstekende prestaties blijft leveren.

 

Nieuwe of tweedehands scooter kopen bij Beumer de Jong

Of je nu gaat voor een nieuwe of tweedehands scooter, beide voertuigen brengen veel voordelen met zich mee. Het ligt er eigenlijk maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat je budget is. Heb je altijd al gedroomd van een scooter die geheel voldoet aan al jouw wensen? Bij Beumer de Jong kun je terecht voor prachtige scooters –zowel nieuw als tweedehands –van uitstekende kwaliteit. En kom je er niet uit? Dan helpen onze specialisten je natuurlijk graag.