Retro scooter: een authentiek design

Een authentiek design, kenmerkende details en een grote koplamp: retro scooters zijn terug van weggeweest. De vintage scooter was vroeger al niet weg te denken, maar ook vandaag de dag is de retro scooter populairder dan ooit bij veel scooterliefhebbers en dat is niet geheel zonder reden. Bij Beumer de Jong kun je terecht voor de mooiste retro scooters van uitstekende kwaliteit!


Retro scooter: een authentiek design

De reden dat een retro brommer zo geliefd is? Dit komt door het authentieke design van retro scooters. Een elektrische brommer retro heeft een rustig en rond uiterlijk, met hier en daar chrome elementen. Daarnaast is niet alleen de retro scooter zelf een stuk breder, ook het stuur. Eigenlijk komt het beste van beide werelden samen: het authentieke design van vroeger en de technologie van nu. Een retro scooter kopen, wie wilt dat nou niet?

Unieke details van retro scooters

Naast het kenmerkende authentieke design van een vintage scooter, zijn er diverse details die het voertuig uniek maken. Deze details maken dan ook echt het verschil. Op een retro scooter kan bijvoorbeeld een ronde zijspiegel en grote koplamp niet ontbreken. Vooral de grote ronde koplamp brengt je echt terug naar vroeger. Deze unieke details van een retro scooter in combinatie met een mooie kleur, zorgt ervoor dat je echt een nostalgisch gevoel ervaart.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende retro scooters te kiezen als je nog nooit een scooter hebt gekocht. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de retro scooters zien die hieraan voldoen. Je rijdt dan ook weg op een vintage scooter die perfect bij jou past.

Retro scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor kwalitatieve retro scooters? Een vintage scooter kopen doe je bij Beumer de Jong! Heb je een vraag over een retro brommer die je op het oog hebt of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!