Vespa Sprint

Beumer de Jong is al sinds 1933 de scooterwinkel in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in de Haarlemmermeerstraat 47-53. Steeds meer mensen zien de voordelen van een scooter. En zeker in steden is de Vespa Sprint een ideaal vervoersmiddel. Geen files, parkeren is geen probleem en nog gratis ook, tevens bent u met uw Vespa Sprint een eyecatcher.


Vespa Sprint

Op zoek naar een Vespa Sprint? Beumer de Jong is de scooterwinkel in Amsterdam. De Vespa Sprint is een klassieke scooter met de echte Vespa-looks: de retrostijl, de metalen carrosserie, de perfecte afwerking zijn het handelsmerk en bovendien rijdt de Vespa Sprint nog zeer zuinig ook. Het Italiaanse scootermerk is niet voor niets zeer populair bij jong en oud. Beumer de jong heeft goed opgeleid personeel. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden wij uw vragen en helpen u bij het maken van keuzes. Kom gerust eens lang om uzelf te oriënteren welke scooter bij past. De Vespa Sprint is zeker een goede keuze. Door ons officieel dealerschap van Vespa heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie, welke eventueel is bij te kopen via Beumer de Jong bij Vespa. Beumer de Jong werkt met scherp concurrerende prijzen.

Onderhoud en service

Beumer de Jong staat bekend om zijn goede service nadat u bij ons uw Vespa Sprint heeft aangeschaft. Wij hebben een grote voorraad originele Vespa onderdelen. Dus als uw Vespa-Sprint een onderhoudsbeurt nodig heeft, schadeherstel nodig is of er is iets kapot. Tevens bieden wij voor u een haal- en brengservice en in overleg vervangend vervoer als zijnde een bromfiets, snorfiets, scooter of motorscooter. Beumer de Jong zorgt dat uw scooter snel weer rijdt! Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken of even bellen 020-6157188.