Vespa sprint zadels

De Vespa Sprint is een sportieve scooter met een prachtig trendy ontwerp. Zowel het zadel van de Vespa als de velgen zijn echte eye catchers. Dit Vespa model is de opvolger van de Vespa S, een scooter waarmee je behendig, maar ook sportief kan rijden. Koop een Vespa Sprint of een Vespa S zadel waarmee je comfortabel de weg op kan. Of kies voor een custom Vespa zadel en maak jouw scooter helemaal eigen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Beumer de Jong kun je een zadel Vespa kopen van uitstekende kwaliteit.

Het zitcomfort van Vespa zadels

Vespa zadels hebben een sportieve uitstraling en hebben daarnaast het beste zitcomfort. Dit is ook één van de belangrijkste aspecten als je een nieuw zadel voor de Vespa wilt aanschaffen. Zeker als je veel op jouw scooter rondrijdt is het zitcomfort extra belangrijk. Ook kan je kiezen voor een custom Vespa zadel, wat jouw scooter uniek maakt. Tover bijvoorbeeld jouw Vespa om tot een Gucci scooter met een speciaal zadel. Ook kan je een Vespa Gucci scooter creëren met andere accessoires.

contact opnemen

Vespa zadels
van uitstekende kwaliteit

De zadels van Vespa zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat jij een fijn ritje kan maken op jouw scooter. Of je nu gaat voor een Vespa S zadel, een Vespa Sprint zadel of voor een ander type zadel, ze zijn hoe dan ook mooi afgewerkt en hebben een witte of zwarte bies. De pasvorm is perfect en als je kiest voor een Vespa custom zadel, weet je zeker dat het helemaal aansluit bij jouw smaak.

Het belang van kwalitatieve Vespa zadels

Het is niet geheel zonder reden dat het ontzettend belangrijk is om te beschikken over een Vespa zadel van uitstekende kwaliteit. Als je een scooter koopt met een Vespa custom zadel van uitstekende kwaliteit, dan weet je zeker dat de scooter een lange tijd mee zal gaan. Maak je veel gebruik van de scooter? Probeer in dat geval verschillende zadels uit en kies voor degene waar je het meest comfortabel op kunt zitten. Hiermee voorkom je zadelpijn wanneer je veel kilometers maakt.

 

Vespa Sprint zadel kopen bij Beumer de Jong

Heb jij een Vespa Sprint zadel op het oog en wil je graag bij ons langskomen om de verschillende zadels te bekijken? Een Vespa S zadel kopen doe je bij Beumer de Jong. Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl voor meer informatie. Onze experts staan je graag te woord!

NEEM CONTACT MET ONS OP