Welk Vespa model sluit aan op mijn wensen?

Het Italiaanse merk Vespa staat bekend om zijn bromfietsen en scooters, waarbij hoge kwaliteit, comfort en luxe centraal staat. Er zijn veel populaire Vespa modellen, die zowel door jongeren als ouderen worden gereden. Dankzij het Vespa modellen overzicht, kan jij nu makkelijk bepalen welk soort Vespa scooter het beste bij jou past.

Vespa Elettrica

De Vespa Elettrica is een elektrische scooter, die standaard geleverd wordt in een grijze kleur. Eén van de pluspunten van dit Vespa model is het feit dat je geluidloos rijdt. Hiervoor kan je de Eco-modus of de Power-modus gebruiken. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, waardoor je bijvoorbeeld jouw smartphone kan koppelen aan de Vespa.

Vespa Primavera

De moderne Primavera is geïnspireerd op de Sixties en is te koop in verschillende Vespa soorten. Zo kan je naast de standaard uitvoering de Primavera S en de Primavera Touring kopen. Deze scooter heeft net dat beetje extra qua technologieën. Dankzij de LED-verlichting heb je goed zicht op de weg en de 4-takt motor is zo ontworpen om het rijden comfortabel en stil te maken.

Vespa Sprint

Eén van de Vespa soorten met een sportieve uitstraling is de Vespa Sprint. Dit type scooter heeft een rechthoekige koplamp en is erg licht en wendbaar. Eén van de Vespa Sprint modellen is een samenwerking met de popster Justin Bieber: de Sprint Justin Bieber x Vespa 125.

Vespa GTS

De Vespa GTS heeft een verfijnde en elegante uitstraling en is voorzien van innovatieve technologieën. De 12 inch wielen en het schijfremsysteem zorgt voor een betere wegligging en hoge veiligheid tijdens een tocht. Ondanks de innovatie zie je nog steeds de charme terug van Italiaanse scooters.

Vespa GTS SUPER

De laatste optie van het Vespa modellen overzicht is de Vespa GTS SUPER, een upgrade van de Vespa GTS. Dit type scooter kenmerkt zich door claxonneus van de Vespa: de sierstrips in de stropdas van de scooter. De uitrusting en rijervaring is toekomstgericht. Zo kan je steeds efficiënter rijden met één van de Vespa modellen.

Ben je op zoek naar een Vespa die geheel voldoet aan al jouw wensen? Bij Beumer de Jong ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!