Yamaha Nmax 155 – Power Grey

4,799.00

De tijden veranderen en we moeten allemaal nadenken over de slimste manier om ons in en rond de stad te verplaatsen. Aangedreven door een krachtige 155 cc-motor die je een snellere acceleratie geeft om gemakkelijker in te halen, met een hogere topsnelheid om het verkeer op de snelweg voor te blijven, is de NMAX 155 Yamaha’s visie op persoonlijke nieuwe mobiliteit.

Het sportieve kuipwerkontwerp is voorzien van de nieuwste LED-verlichting en heeft een aerodynamische voorkuip die meer bescherming biedt tegen wind en regen, terwijl het chassis ervoor zorgt dat je gemakkelijker door het verkeer kunt manoeuvreren en een comfortabelere en meer ontspannen zitpositie biedt.

Maar wat de NMAX 155 echt tot het ultieme voertuig voor woon-werkverkeer in de stad maakt, is dat je met deze scooter te allen tijde connected kunt blijven. De nieuwe Communication Control Unit (CCU) koppel je via Bluetooth met je smartphone om toegang te krijgen tot belangrijke informatie. En functies zoals het met de Smart Key werkende sleutelloze contact, de stroomaansluiting en de opbergruimte onder de zitting maken het dagelijks leven zoveel gemakkelijker.

Yamaha Nmax 155 – Power Grey

4,799.00