Beon helmen: Betaalbaar, Stijlvol en Performant

Op zoek naar een betaalbare, stijlvolle en prestatiegerichte helm? Maak kennis met Beon helmen, te koop bij Beumer de Jong! Beon scooter helmen zijn de ultieme keuze voor wie veilig én in stijl de weg op wil, en hun populariteit is sinds de invoering van de landelijke helmplicht voor snorscooters in 2023 enorm gestegen.


Waarom kiezen voor Beon helmen?

Ten eerste, de betaalbare prijs maakt het mogelijk voor iedereen om een hoogwaardige helm aan te schaffen zonder concessies te doen aan veiligheid. Daarnaast staan Beon helmen bekend om hun stijlvolle ontwerpen, waardoor je niet alleen beschermd, maar ook modieus op je bestemming aankomt.

Veiligheid voorop met Beon helmen

Veiligheid staat voorop bij Beon. Alle helmen, waaronder de Beon design helm, zijn grondig gekeurd en voldoen aan de strenge normen van het ECE 22.05/22.06 of NTA 8776 keurmerk. Dit betekent dat je met een Beon helm met een gerust hart de weg op kunt.

Een helm voor iedereen: Ruime keuze aan Beon scooterhelmen

Met een ruim assortiment aan kleuren, maten, typen en prijscategorieën, is er voor iedereen een perfecte Beon scooterhelm te vinden. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig model of een luxe variant zoals de Beon Design helm, Beumer de Jong heeft het allemaal.

Beumer de Jong: Officieel dealer van Beon helmen

Beumer de Jong is trots om officieel dealer te zijn van Beon helmen. Kom gerust langs in onze showroom, waar we altijd een uitgebreide voorraad Beon scooter helmen hebben. Hier kun je verschillende modellen en merken, waaronder Helm Beon, op je gemak met elkaar vergelijken, zodat je de helm vindt die perfect bij jouw behoeften en smaak past.