Matte scooter

Gaat jouw voorkeur uit naar een stoere scooter met een tijdloos design, zodat je ook over tien jaar nog steeds rond kunt rijden op een scooter die helemaal past bij de huidige trends? Dan is een matte scooter perfect voor jou! Bij Beumer de Jong kun je terecht voor de mooiste matte scooters van uitstekende kwaliteit!


Matte scooter: stoer en tijdloos

Als er één scooter is die altijd populair zal blijven, is het een matte scooter. Deze scooters zijn stoer en elegant tegelijkertijd, maar vooral tijdloos. Het maakt dan ook niet uit voor welke kleur je gaat, de matte coating maakt het plaatje compleet. Van een Vespa mat zwart tot een matte scooter van een heel ander merk, bij Beumer de Jong vind je gegarandeerd een matte scooter die geheel voldoet aan al jouw wensen.

Matte scooter schoonmaken

Een matte scooter is natuurlijk prachtig om te zien. Om ervoor te zorgen dat een scooter mat zwart of bruin ook echt zo mooi blijft, zal je deze goed moeten onderhouden. Maar hoe moet je een matte scooter schoonmaken? Je kunt een matzwart scooter het beste helemaal nat maken met behulp van een hogedrukspuit. Hiermee spuit je al het vuil eraf. Zorg ervoor dat je voldoende afstand houdt van de matte scooter, zodat er geen lakschade ontstaat. Ook kun je een speciale spray aanschaffen zodat scooters mat zwart of bruin goed schoon worden.

Professionele service

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, staan de specialisten van Beumer de Jong dagelijks voor je klaar. Het kan namelijk best lastig zijn om uit al die verschillende matte scooters te kiezen als je nog nooit een scooter hebt gekocht. Wij geven dan ook altijd eerlijk, vakkundig en gespecialiseerd advies over onze scooters. Aan de hand van jouw wensen laten wij de matte scooters zien die hieraan voldoen. Je rijdt dan ook weg op een matte scooter die perfect bij jou past.

Matte scooter kopen bij Beumer de Jong

Ben je op zoek naar een scooterdealer waar je terecht kunt voor kwalitatieve matte scooters? Een matte scooter kopen doe je bij Beumer de Jong! Van een Vepsa mat zwart tot andere populaire merken, je kijkt je ogen uit in onze grote showroom. Heb je een vraag over een matzwart scooter die je op het oog hebt of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 020 – 615 7188 of mail naar info@beumerdejong.nl. Onze experts staan je graag te woord!